Arbeidsrecht

Arbeidsrecht

Als particulier zijnde kunt in aanraking komen met arbeidsrecht. Bijvoorbeeld op het moment dat u op staande voet wordt ontslagen, of bij problemen met re-integratie. Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten staat u bij op het moment dat u te maken krijgt met arbeidsrecht. Wij nemen met u uw situatie door, waarna wij een advies geven en een plan van aanpak bepalen. Heeft u vragen over arbeidsrecht of wilt u advies over uw situatie? Schroom dan niet, neem contact met ons op.

Voorbeelden van situaties bij arbeidsrecht

Er zijn verschillende situaties waarbij u te maken kunt krijgen met arbeidsrecht. Problemen die wij veel voorbij zien komen zijn de volgende:

  • ontslag op staande voet
  • ontbinding contract wegens disfunctioneren
  • beëindiging van de arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden
  • beëindiging van de arbeidsovereenkomst wegens bedrijfseconomische redenen
  • problemen met re-integratie

Natuurlijk zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen. Wij kijken graag samen met u naar uw situatie om te beoordelen hoe wij u kunnen helpen.

Voorbereiding van uw kwestie bij arbeidsrecht

De voorbereiding is vaak hetzelfde als het gaat om arbeidsrecht. Een gespecialiseerde advocaat van Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten spreekt uitgebreid met u over het dienstverband. Hoe hebt u gefunctioneerd, hoe staat het bedrijf ervoor, wat wilt u zelf? Uiteraard wordt ook de thuissituatie doorgesproken om bijvoorbeeld vast te stellen of de vaste lasten betaald kunnen worden en kijken we naar de kansen op de arbeidsmarkt. We bekijken de situatie zo breed mogelijk, zodat we een goed beeld kunnen schetsen.

Een aanpak die past bij uw situatie

Een gespecialiseerde advocaat van Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten bepaalt samen met u, aan de hand van bovenstaande punten, wat de beste aanpak is. Deze aanpak moet ook aansluiten op uw wensen en passen bij de situatie. Zo kunnen we een procedure opstarten, maar we kunnen ook proberen om er door middel van onderhandelingen uit te komen. Kom langs bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten voor meer informatie of advies.

Actueel

Rechter vergelijkt lezen dagvaarding met “film noir”

12/10/2021 Lees meer

Manager na bijna 40 jaar ontslagen op staande voet wegens diefstal van emballagegelden, terecht of niet? (en gratis checklist bij ontslag op staande voet)

06/10/2021 Lees meer

Niet of te laat op het werk door weersomstandigheden

27/01/2021 Lees meer