Aansprakelijkheidsrecht

Aansprakelijkheidsrecht

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten helpt particulieren met situaties die vallen onder aansprakelijkheidsrecht. Er zijn veel kwesties die kunnen vallen onder dit gedeelte van het recht. Er is altijd één onderdeel dat overal naar voren komt, namelijk schade. Wij hebben diverse advocaten in huis die gespecialiseerd zijn in aansprakelijkheidsrecht. Zij kijken samen met u naar de aansprakelijkheidskwestie en vervolgens geven zij advies. Wat het advies precies inhoudt en wat de vervolgstappen zijn, hangt af van uw situatie.

Situaties binnen aansprakelijkheidsrecht

Schade is altijd een onderdeel van aansprakelijkheidsrecht. Verder kunnen de situaties compleet van elkaar verschillen. Een aantal zaken waar u bijvoorbeeld aan kunt denken bij aansprakelijkheidsrecht zijn:

  • een ongeval
  • letselschade
  • medische fouten

Ook bovenstaande omschrijvingen zijn nog vrij breed. Neem daarom gewoon contact op met Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten in het geval u twijfelt. Wij hebben diverse specialisten in huis, ook op het gebied van andere rechtsgebieden. Hierdoor zijn wij altijd in staat om u te helpen.

Aardbevingsschade

Een specialisme van meerdere advocaten van Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten is aardbevingsschade. Wij hebben al diverse successen geboekt als het gaat om dit onderwerp. In Nederland komt aardbevingsschade veel voor in gebieden waar gas gewonnen wordt. Het meest bekende voorbeeld is Groningen, maar dit is zeker niet het enige gebied in Nederland. Wilt u meer informatie of advies over aardbevingsschade? Wij helpen u graag verder.

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten luistert

Alles begint met goed luisteren. Wij van Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten vinden het belangrijk dat u goed geholpen wordt. Daarom luisteren wij eerst goed naar u, wat is precies het probleem en is er een achterliggend probleem? Wat is het belang van de cliënt, van u? En wat wilt u precies bereiken? Op basis van uw verhaal kiest een gespecialiseerde advocaat een aanpak en geeft hij of zij advies. Vaak zijn er meerdere mogelijkheden, maar de aanpak moet uw doel bereiken en aansluiten op uw wensen. Wij adviseren u graag over situaties die vallen onder aansprakelijkheidsrecht.

Actueel

Beter één vogel in de hand dan tien in de lucht

30/09/2020 Lees meer