Particulier

Particulier

Naast het feit dat Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten specialist is in het helpen van MKB-ondernemingen, staat de deur voor particulieren ook altijd open. Wij hebben diverse advocaten in huis, die met alle plezier u als particulier bijstaan bij juridische problemen. Problemen op juridisch gebied komen vaak voorbij op momenten dat u deze het minst verwacht. Onze advocaten begrijpen dat het allemaal overweldigend kan zijn. Daarom leggen wij u stap voor stap uit wat de mogelijkheden zijn en zoeken we met u naar een oplossing die het beste bij u past. Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten helpt.

Dagvaarding en kort geding

Als u een dagvaarding ontvangt van een deurwaarder, is het meestal niet verplicht om u te laten vertegenwoordigen door een advocaat. Toch is het verstandig om een gespecialiseerde advocaat van Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten in te schakelen. Hij of zij kan u precies vertellen wat uw rechten en plichten zijn. Daarnaast zoeken we samen met u naar een oplossing die bij u past. Belangrijk is dat u bij een dagvaarding niet te lang wacht. Op het moment dat een kwestie haast heeft en een gewone procedure niet mogelijk is, wordt een kort geding opgestart. Ook hierbij is het, nog wel meer, van belang om op tijd een advocaat in te schakelen.

Ontslagrecht en financiële problemen

Op het moment dat u wordt ontslagen of uw baan verliest om een andere reden en u denkt dat dit niet terecht is, is het mogelijk om een advocaat in te schakelen. Wij horen graag uw verhaal aan, om u vervolgens te adviseren over uw situatie. Ditzelfde geldt bij problemen met uw werkgever of financiële problemen. Het is nooit te laat om hulp in te schakelen. Neem daarom contact op met Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten. Wij zoeken samen met u naar een passende oplossing.

Echtscheiding en erfrecht

Bij personen- en familierecht komen vaak veel emoties kijken. Denk bijvoorbeeld aan een scheiding of, bij een overlijden, de erfenis. Doordat u als particulier persoonlijk betrokken bent, is het verstandig om een advocaat gespecialiseerd in deze rechtsgebieden in te schakelen. Ook kan het zijn dat u een testament wilt laten opstellen, hierbij helpen wij u met alle plezier. Voor meer informatie of advies over situaties omtrent recht voor u als particulier neemt u contact met ons op.

Wij zien u graag op ons op kantoor in Leeuwarden.