MKB

MKB-specialisten

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten is breed georiënteerd op het gebied van juridische dienstverlening. Met name ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf (MKB) weten de weg naar ons kantoor te vinden. Wij weten dat ondernemers bezig willen zijn met ondernemen en niet met procedures. Daardoor richten wij ons in eerste instantie op het vinden van een passende, commerciële oplossing. Wij werken graag nauw samen met onze cliënten en vinden het belangrijk dat de stappen die wij zetten voor het MKB ook passen bij de onderneming. Daarom gaan wij graag een langdurige en duurzame relatie aan, waarin wij uw onderneming leren kennen.

Betrokkenheid bij de cliënt en MKB

Doordat wij graag een goede relatie aangaan met onze cliënten vanuit het MKB, weten wij precies wat u verwacht van een advocaat en welke oplossing het beste aansluit bij uw onderneming. Bij ons staat betrokkenheid bij u en uw onderneming voorop. Daarom zoeken wij naar een oplossing die bij uw bedrijf past, maar wel altijd in nauw overleg met u. Belangrijk is dat u tevreden bent. Een schikking als het kan, maar procederen als het moet. Dit is de rode draad die wij volgen bij het helpen van al onze cliënten.

MKB en rechtsgebieden

Wij willen graag weten wat er binnen uw onderneming speelt. Wij zijn zeer geïnteresseerd en betrokken naar onze cliënten toe. Hierdoor kunnen wij ook sneller eventuele juridische valkuilen oplossen. Dit voordat er juridische problemen ontstaan. Inmiddels is Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten een waardevol advocatenkantoor voor veel ondernemers. In het bedrijfsleven zijn er veel rechtsgebieden waarmee u en uw onderneming in aanraking kunnen komen. Hierbij zijn wij u graag van dienst. De rechtsgebieden waarbij wij kunnen helpen, vindt u op onze website. Daarnaast staat het u altijd vrij om bij ons op kantoor in Leeuwarden binnen te wandelen.

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten helpt het MKB

Voor informatie over de rechtsgebieden kunt u rustig onze website bekijken. Daarnaast bent u altijd welkom bij ons op kantoor. Wij bespreken uw situatie met alle plezier met u, waarna wij u informeren en adviseren over de mogelijkheden. Ook in gevallen waarbij u niets vindt over uw situatie op onze website, is het altijd mogelijk om met ons contact op te nemen. Voor meer informatie en advies over juridische hulp voor het MKB, neemt u contact met ons kantoor in Leeuwarden op.

Tot snel bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten.