Erfrecht

Erfrecht

Het is altijd een verdrietige situatie wanneer u een dierbare verliest. Helaas moeten er dan veel zaken geregeld worden, zoals de erfenis. Wij begrijpen dat kort na het overlijden van een dierbare uw hoofd niet staat naar het regelen van dit soort zaken. Daarom kan het juist prettig zijn om uw eigen erfenis in een vroeg stadium te regelen en uit handen te geven. Een advocaat van Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten helpt u met het regelen van uw erfenis en andere zaken met betrekking tot erfrecht. Doordat u in een vroeg stadium alles regelt met een advocaat, weet u zeker dat uw dierbaren zich geen zorgen hoeven te maken over de erfenis. Daarnaast helpen wij u natuurlijk ook graag in het geval een dierbare overlijdt en de erfenis geregeld moet worden.

Afwikkeling van nalatenschap

Wij begeleiden u bij de afwikkeling van de nalatenschap, zodat eventuele problemen worden voorkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan problemen tussen de erfgenamen onderling of met derden zoals de bank of belastingdienst. Een advocaat gespecialiseerd in erfrecht kan u ook in een later stadium van dienst zijn. Bijvoorbeeld om uw positie te bepalen of om gemaakte fouten te herstellen. Bij fouten moet u denken aan bijvoorbeeld een executeur die zijn werk niet goed doet of een erfgenaam die geen enkele inzage biedt. Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten zorgt er samen met u voor dat de erfenis goed wordt afgewikkeld.

Advies over uw testament

Naast het regelen van allerlei zaken die te maken hebben met het erfrecht, nemen wij ook graag uw testament met u door. Wij geven advies over uw eigen testament en het vermogen dat u nalaat. Het is goed om hier in een vroeg stadium al over na te denken, zodat u zoveel mogelijk erfbelasting na het overlijden voorkomt. Op het moment dat u vragen heeft over uw testament of niet precies weet hoe u het aan moet pakken, helpen wij u met alle plezier. Een advocaat van Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten neemt alles met u door.

Hulp bij erfrecht

Erfrecht kan een verdrietige zaak zijn. Daarom adviseren wij om op tijd te kijken naar hoe de stand van zaken bij u is. Onze advocaten begrijpen dat het lastig kan zijn, daarom begeleiden wij u met het maken van een testament. Door alle zaken vast te leggen, weet u zeker dat alles goed geregeld is. Daarnaast helpen wij bij onenigheden over de erfenis. Bij fouten van de executeur of geschillen tussen erfgenamen staan wij u bij. Neem contact op met Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten voor meer informatie of advies.

Actueel

Deze blog gaat niet over een populair onderwerp

05/02/2020 Lees meer