Incasso

Incasso

Op het moment dat een vordering niet betaald wordt, krijgt u te maken met incassorecht. Vaak heeft u zelf al veel geprobeerd om de vordering te incasseren. Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten helpt door u het werk uit handen te nemen. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken om alle correspondentie bij een incasso en het getouwtrek met de wederpartij. Daarnaast geven wij altijd een eerlijk advies, zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

Rechten en plichten bij incasso

De reden van het niet betalen van een vordering is vaak onduidelijk. Kan de betreffende partij niet betalen of zijn ze het niet eens met de vordering? Een advocaat van Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten zoekt uit wat precies het probleem is. Daardoor kunnen wij beter meedenken over een oplossing. Vervolgens kan de vordering vaak toch betaald worden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u al uw rechten en plichten weet bij het incasseren van de vordering. Daardoor weet u zeker dat aan alle voorschriften volgens de wet wordt voldaan.

Snelle afronding van een incasso procedure

Vaak is een wederpartij het niet eens met een vordering, waardoor deze niet wil betalen. Ten eerste zal een advocaat van Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten proberen om eruit te komen met de wederpartij. Dit is uiteraard afhankelijk van het verweer van de wederpartij. Indien beide partijen er niet uit komen, wordt er een procedure gestart. Hierbij snappen wij bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten dat u zelf vaak ook al veel heeft geprobeerd. Daarom proberen wij te zorgen voor een snelle afronding.

Passend advies bij incasso

Als men kijkt naar het incassorecht, kunt u ingewikkelde juridische problemen tegenkomen bij een op papier simpele onbetaalde vordering. Doordat wij advocaten in huis hebben, gespecialiseerd in incassorecht, garanderen wij dat u een passend advies ontvangt. Daarnaast zetten onze advocaten zich maximaal voor u in om het probleem op te lossen. Uiteraard geldt dit ook bij minder ingewikkelde zaken. In dit geval proberen wij te zorgen voor een snelle afronding. Daarnaast is een snelle aanpak van belang, vanwege het strikt hanteren van (wettelijke) termijnen. Wij zijn u met alle plezier van dienst als het gaat om problemen met incasso’s en vorderingen.

Actueel

Huur betalen tijdens de coronacrisis

18/03/2020 Lees meer