Aangenaam!

Mijn naam is Anouar Ibn el Kadi.

Wat kan ik voor u betekenen op het gebied van:

Contact opnemen Met Anouar Ibn el Kadi

Naam: A. Ibn el Kadi (Anouar)
Functie: Advocaat
Opleiding: Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, specialisatie privaatrecht
Jaar van beëdiging 2021
E-mailadres: kadi@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
Nevenfuncties c.q. lidmaatschappen:
Secretaresse:
E-mailadres: info@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
Telefoonnummer: 058-212 14 64

 

Mijn naam is Anouar Ibn el Kadi. In 2020 ben ik afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen in Nederlands recht (specialisatie privaatrecht) en notarieel recht. Sinds februari 2021 werk ik bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten. Eerst als juridisch medewerker en in juni 2021 ben ik beëdigd als advocaat. Bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten ben ik op mijn plek omdat de menselijke maat bij dit kantoor hoog in het vaandel staat. Dat past bij mij. Ik houd mij het liefst bezig met rechtsgebieden die heel dicht bij de mens liggen.

Duidelijke en heldere communicatie zijn belangrijk

Daarom ben ik gespecialiseerd in burenrecht, huurrecht en arbeidsrecht. Maar ook personen- en familierecht hebben mijn interesse, net zoals strafrecht. Dit zijn onderwerpen die u direct raken. Het kan gaan om problemen met een werkgever, verlies van woonruimte of overlast van buren. Ik ben doortastend en altijd op zoek naar de beste, meest menselijke en praktische oplossing. Daarbij probeer ik ook te kijken naar welke andere mogelijkheden er zijn naast de juridische. Omdat ik het belangrijk vind dat u begrijpt waar het over gaat communiceer ik altijd helder en duidelijk. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

U ontzorgen wat uw juridische probleem of vragen betreft

Het leukste aan het zijn van advocaat is dat ik voor u het verschil kan maken. Ik wil u zoveel mogelijk ontzorgen wat uw juridische probleem of vragen betreft. Elke dag is anders, zo hoef ik mij nooit te vervelen. Daarnaast help ik ook graag mensen en bedrijven. Het klinkt misschien wat cliché, maar daar word ik echt blij van. U kunt van mij een luisterend oor, gedegen juridische kennis en een menselijke oplossing in begrijpelijke taal verwachten.

Eerlijk, betrokken en menselijk

Ik kom uit een familie met veel juristen. Daardoor heb ik al vroeg kennisgemaakt met het recht. Ook heb ik gezien hoe mensen worden ‘opgeslokt’ door het rechtssysteem. Ze kunnen gewoon niet hun weg vinden in het woud van regeltjes en wetten. Mijn doel als advocaat is u hierbij te helpen. Ik doe dit op een eerlijke, betrokken en menselijke manier. Een dag is voor mij geslaagd als ik voor u een goede oplossing bereik en u tevreden bent met die oplossing. Daar doe ik mijn uiterste best voor.

Tot ziens bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten.