Over ons

Ons advocatenkantoor

 

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn streeft naar optimale juridische dienstverlening. Wij vinden een goede relatie en vertrouwensband met onze cliënten, met u, belangrijk. Ons advocatenkantoor staat bekend om onze slagvaardigheid en no-nonsense mentaliteit. Dankzij de specialistische kennis en ruime ervaring van onze medewerkers lossen wij uw juridische problemen op, zetten wij ze om in mogelijkheden of voorkomen we problemen.

Ons motto: ‘Schikken als het kan, procederen als het moet!’

Al ruim een kwart eeuw is Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten een begrip in (vooral) Leeuwarden en omstreken. Ons advocatenkantoor stelt de klant centraal. Samen met u streven wij naar een uitstekende zakelijke relatie en een vruchtbare vertrouwensband.

 

Slagvaardige sparringpartner voor het MKB

Van ons kunt u verwachten dat we altijd praktisch te werk gaan. Voor een duidelijk advies over de mogelijkheden voor uw bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres. Onze advocaten staan u met raad en daad bij, maar laten niet na om u ook te wijzen om de onmogelijkheden. Voor zowel u als voor Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten telt alleen het allerbeste resultaat.

Inmiddels heeft ons advocatenkantoor een flinke lijst aan MKB-bedrijven als cliënt. Wij hebben de kennis en expertise in huis en helpen ook graag uw MKB-onderneming. Ons middelgrote advocatenkantoor aan de Willemskade 7 in Leeuwarden is een onvermoeibare sparringpartner voor klanten uit het MKB. Wij ondersteunen uw bedrijfsvoering pro-actief: wij informeren u direct over interessante juridische wijzigingen. Optimale dienstverlening is niet ons streven, maar ons handelsmerk.

 

Persoonlijke aanpak voor de particulier

Naast het specialisme dat ons advocatenkantoor heeft voor MKB-ondernemingen, hebben wij ook advocaten in huis die particulieren bijstaan. In geval van scheidingen, ruzies met buren of andere zaken, onze advocaten staan u graag bij. Onze advocaten hebben zich gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden, waardoor ze u goed kunnen adviseren over uw situatie. Wij ontlasten u, als u door de bomen het bos niet meer ziet leggen wij uit wat de mogelijkheden zijn. Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten snapt dat het vaak om gevoelige onderwerpen gaat. Daarom staat de deur van ons kantoor altijd open, u kunt zo bij ons binnen stappen.

 

Ons netwerk, uw netwerk: maak kennis

Onder het menu ‘ons team’ stellen wij de medewerkers van Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten aan u voor. Wij als advocatenkantoor hebben een breed netwerk opgebouwd door de jaren heen. Daarnaast heeft het leeuwendeel van onze advocaten ook door hun maatschappelijke nevenfuncties een relevant zakelijk netwerk opgebouwd. Van dit complete netwerk kunt u de vruchten plukken. Een goede reden dus om kennis te maken met deze specialisten op vele rechtsgebieden.