Specialisme: Aardbevingsschade

Specialisme: aardbevingsschade

De bekendste gaswinningsprovincie is natuurlijk Groningen. Maar er wordt niet alleen in Groningen gas gewonnen, dit gebeurt bijvoorbeeld ook in Friesland. Doordat er bij gaswinning bewegingen plaatsvinden in de bodem, komt het vaak voor dat er schade aan woningen of bedrijfspanden wordt geconstateerd. Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten heeft al meerdere successen geboekt als het gaat om aardbevingsschade. Heeft u schade aan uw woning of bedrijfspand en wilt u advies? Wij helpen u graag.

Aardbevingsschade door gaswinning

Momenteel is het voornamelijk in Groningen bekend dat gaswinning flinke schade kan opleveren. Voorbeelden van schade zijn:

  • scheuren in de muren
  • verzakte fundering
  • scheefstaande schoorstenen

Daarnaast kunt u ook denken aan bedrijfsschade en immateriƫle schade. U loopt schade op en u wilt hier graag iemand voor verantwoordelijk stellen. Daar helpt Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten u mee.

Accuraat actie ondernemen bij aardbevingsschade

In het geval van aardbevingsschade voelen mensen zich vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Een eindeloos traject aan uitgevoerde onderzoeken en diverse expertiserapporten werkt dit soms in de hand. Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten helpt u graag voordat u dit traject door moet. Uiteraard helpen wij u ook graag wanneer u dit traject al hebt doorlopen. Daarom bieden wij dat er accuraat actie ondernomen wordt. Dit kan in de vorm van advies, maar ook in de vorm van een aansprakelijkstelling of het bijstaan van de gedupeerde in een arbitrage-zaak of rechtbankprocedure.

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten helpt bij aardbevingsschade

Belangrijk bij dit soort zaken is dat er niet voor een collectief, maar per individueel schadegeval bekeken wordt wat het juiste plan van aanpak is. Dit is namelijk niet voor iedereen gelijk. Dat is juist ook de kracht van Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten: wij bekijken een schadegeval individueel en beoordelen op basis daarvan welke strategie wij adviseren. We proberen altijd om de kwestie buiten rechte op te lossen, maar als dit niet lukt, procederen we. Heeft u vragen over aardbevingsschade of wilt u advies over uw situatie? Kom dan langs bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten.