Contact opnemen Met Koos Croes

Naam: J.C. Croes (Koos)
Functie: Advocaat
Opleiding: Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, specialisatie privaatrecht
Jaar van beëdiging 2018
E-mailadres: croes@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
Nevenfuncties c.q. lidmaatschappen: – lid Lionsclub
– voorzitter Jonge Balie Friesland
– penningmeester Stichting Opleiding der Vier Voormalige Noordelijke Balies (STOP)
– lid Commerciële Club Leeuwarden
– lid Business Breakfast Club
Secretaresse: Aly Kalter
E-mailadres: aly@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
Telefoonnummer: 058-212 14 64

 

Mijn naam is Koos Croes. In augustus 2017 ben ik ben afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en heb daarmee mijn master privaatrecht behaald. Op 1 november 2017 ben ik begonnen bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten als juridisch medewerker. Op 16 februari 2018 ben ik beëdigd als advocaat.

Vertrouwde partijdige adviseur

Voor mij als advocaat is de vertrouwelijke relatie met u als cliënt van groot belang. Ik zie het als het fundament om het probleem waar u mee zit tot een goed resultaat te brengen. Deze relatie is voor u met ons kantoor en met onze advocaten gewaarborgd. Wij staan voor uw zaak en voor niets anders. Als advocaten zijn wij partijdig en bijten wij ons vast in uw zaak om deze met de nodige inspanning tot een zo goed mogelijk resultaat te brengen.

Inzet 100 %, betrokken en eerlijk

U kunt uw zaak met een gerust hart bij mij neerleggen, in de wetenschap dat ik mijzelf in korte tijd verdiep in uw zaak om me vervolgens met 100 % voor u in te zetten. Met betrokkenheid en empathisch vermogen behartig ik uw belangen. Eerlijkheid hierin duurt naar mijn mening het langst.

Specialistische advocaten

Ons kantoor staat zowel particulieren als ondernemers bij. De specialisten binnen ons kantoor kunnen u onder meer bijstaan op het gebied van huurrecht, arbeidsrecht, faillissementsrecht, overeenkomstenrecht, erfrecht, familierecht, strafrecht, bestuursrecht, incasso’s en zelfs op het gebied van aardbevingsschade en schade door bodembeweging. Iedere advocaat binnen ons kantoor heeft zo zijn of haar eigen specialisme.

Mijn voorkeur gaat uit naar het faillissementsrecht en het overeenkomstenrecht. Ook behandel ik met regelmaat incasso’s van betwiste en onbetwiste vorderingen.

Bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten is geen dag hetzelfde. De cliënt staat bij dit kantoor centraal en dat spreekt mij aan. Want dat is tenslotte waar het om draait in de advocatuur: uitstekende juridische dienstverlening met aandacht en zorg voor de cliënt. U bent van harte welkom op ons kantoor in Leeuwarden.

Secretaresse

Aly Kalter