Aly Kalter

Naam: A. Kalter (Aly)
Functie: – secretaresse van dhr. mr. J.C. Croes
– secretaresse van mw. mr. T.E. Heslinga
– secretaresse van mw. mr. F. Gietema-van der Heide
E-mailadres: aly@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
Telefoonnummer: 058-212 14 64

 

Pier van der Sluis

Naam: P. van der Sluis (Pier)
Functie: Adviseur
Opleiding: Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen
Jaar van beëdiging: 1984
E-mailadres: christina@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
Nevenfuncties c.q. lidmaatschappen:  Diverse bestuursfuncties
Secretaresse: Christina Zijlstra
E-mailadres: christina@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
Telefoonnummer: 058-212 14 64

 

Pier is per 1 januari 2019 gestopt als advocaat en curator. Hij is een van de grondleggers van ons kantoor. In 1991 is hij samen met Cees van der Zee begonnen met Van der Sluis & Van der Zee Advocaten. Pier blijft als adviseur aan ons kantoor verbonden.

 

 

 

Anouar Ibn el Kadi

Naam: A. Ibn el Kadi (Anouar)
Functie: Advocaat
Opleiding: Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, specialisatie privaatrecht
Jaar van beëdiging 2021
E-mailadres: kadi@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
Nevenfuncties c.q. lidmaatschappen:
Secretaresse:
E-mailadres: info@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
Telefoonnummer: 058-212 14 64

 

Mijn naam is Anouar Ibn el Kadi. In 2020 ben ik afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen in Nederlands recht (specialisatie privaatrecht) en notarieel recht. Sinds februari 2021 werk ik bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten. Eerst als juridisch medewerker en in juni 2021 ben ik beëdigd als advocaat. Bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten ben ik op mijn plek omdat de menselijke maat bij dit kantoor hoog in het vaandel staat. Dat past bij mij. Ik houd mij het liefst bezig met rechtsgebieden die heel dicht bij de mens liggen.

Duidelijke en heldere communicatie zijn belangrijk

Daarom ben ik gespecialiseerd in burenrecht, huurrecht en arbeidsrecht. Maar ook personen- en familierecht hebben mijn interesse, net zoals strafrecht. Dit zijn onderwerpen die u direct raken. Het kan gaan om problemen met een werkgever, verlies van woonruimte of overlast van buren. Ik ben doortastend en altijd op zoek naar de beste, meest menselijke en praktische oplossing. Daarbij probeer ik ook te kijken naar welke andere mogelijkheden er zijn naast de juridische. Omdat ik het belangrijk vind dat u begrijpt waar het over gaat communiceer ik altijd helder en duidelijk. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

U ontzorgen wat uw juridische probleem of vragen betreft

Het leukste aan het zijn van advocaat is dat ik voor u het verschil kan maken. Ik wil u zoveel mogelijk ontzorgen wat uw juridische probleem of vragen betreft. Elke dag is anders, zo hoef ik mij nooit te vervelen. Daarnaast help ik ook graag mensen en bedrijven. Het klinkt misschien wat cliché, maar daar word ik echt blij van. U kunt van mij een luisterend oor, gedegen juridische kennis en een menselijke oplossing in begrijpelijke taal verwachten.

Eerlijk, betrokken en menselijk

Ik kom uit een familie met veel juristen. Daardoor heb ik al vroeg kennisgemaakt met het recht. Ook heb ik gezien hoe mensen worden ‘opgeslokt’ door het rechtssysteem. Ze kunnen gewoon niet hun weg vinden in het woud van regeltjes en wetten. Mijn doel als advocaat is u hierbij te helpen. Ik doe dit op een eerlijke, betrokken en menselijke manier. Een dag is voor mij geslaagd als ik voor u een goede oplossing bereik en u tevreden bent met die oplossing. Daar doe ik mijn uiterste best voor.

Tot ziens bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten.

 

Johanna Westerdijk

Naam: G.J. Westerdijk (Johanna)
Functie: Advocaat
Opleiding: Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, specialisatie privaatrecht
Jaar van beëdiging 2019
E-mailadres: westerdijk@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
Nevenfuncties c.q. lidmaatschappen:

– secretaris Oranjevereniging Earnewâld

– secretaris Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Earnewâld

– co-auteur LSA-jurisprudentielijsten (letselschade)

Secretaresse:
E-mailadres: info@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
Telefoonnummer: 058-212 14 64

 

Mijn naam is Johanna Westerdijk. In oktober 2018 ben ik afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in civiel recht. Direct na mijn afstuderen ben ik bij Van der Sluis, van der Zee & Kalmijn Advocaten gaan werken als juridisch medewerker en inmiddels ben ik beëdigd tot advocaat. Op dit kantoor kan ik mijn interesse in aansprakelijkheidsrecht toepassen in de praktijk. Ook verdiep ik mij hier verder in andere rechtsgebieden die ik interessant vind, zoals huurrecht, erfrecht en faillissementsrecht.

 

Alle advocaten hebben veel onderling contact

Dat is het voordeel van dit kantoor: er zijn specialisten werkzaam op diverse gebieden. Veel problemen passen niet in een juridisch hokje. Rechtsgebieden overlappen elkaar. Doordat alle advocaten veel contact hebben kan informatie snel worden gedeeld. Zo kan elke cliënt goed worden geholpen.

 

Missie geslaagd

Een snelle maar zorgvuldige afhandeling van een zaak vind ik belangrijk. Ik ontlast de cliënt als ik een zaak op mij neem. Vervolgens analyseer ik alle feiten en omstandigheden, zodat ik de cliënt op een overzichtelijke manier kan laten weten wat de juridische mogelijkheden zijn. Daarna help ik de cliënt met het bereiken van de beste oplossing. Mijn missie is geslaagd als ik een blijvende oplossing voor het probleem van mijn cliënt heb gevonden.

 

Toegewijde advocaten

Bij Van der Sluis, van der Zee & Kalmijn Advocaten zijn de advocaten enorm toegewijd. Hoe klein of groot je zaak ook is, voor iedere zaak is de inzet even hoog. Bij dit kantoor ben je ervan verzekerd dat je zaak de behandeling krijgt die hij verdient. U bent van harte welkom op ons kantoor in Leeuwarden om dit zelf te ervaren.