Contact opnemen Met Marco Kalmijn

Naam: M.D. Kalmijn (Marco)
Functie: Partner / Advocaat / Curator
Opleiding: – Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen (afstudeerrichtingen privaatrecht en ondernemingsrecht)
– insolventieleergang Rijksuniversiteit Groningen
Jaar van beëdiging: 2000
E-mailadres: kalmijn@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
Nevenfuncties c.q. lidmaatschappen: – lid Raad van Toezicht PCBO Tytsjerksteradiel
– secretaris Stichting Befrijdingsfestival Fryslân
– voorzitter Stichting Canadian Liberators
– voorzitter van de stichting administratiekantoor bij drie ondernemingen
– secretaris Stichting Bodembeweging Friesland
– lid CBMC (vereniging voor christelijke ondernemers)
– lid WTC Business Club
– voorzitter Federatie Christelijk Jeugdwerk Tytsjerksteradiel

 

Mijn naam is Marco Kalmijn en ik ben beëdigd als advocaat in 2000. Daarnaast ben ik in 2008 mede-eigenaar geworden van Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten. Iedere advocaat bij ons op kantoor heeft algemene kennis van alle rechtsgebieden. Zo kunnen wij cliënten sneller helpen. Daarnaast kiest iedere advocaat rechtsgebieden waar zijn of haar hart ligt. Op deze manier heeft iedereen plezier in zijn of haar werk, wat weer een positieve uitstraling heeft naar onze cliënten.

Advocaat gespecialiseerd in MKB
Ik heb mij gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van ondernemers, het midden- en kleinbedrijf (MKB). Bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten heb ik de kans gehad om mij verder te ontwikkelen in de rechtsgebieden waar ik passie voor heb. Het helpen van ondernemers van midden- en kleinbedrijven is wat ik graag doe. Het MKB omvat ondernemingen tot 250 man personeel. Hierdoor heb ik vaak de kans om rechtstreeks met de eigenaar te sparren over de problemen waar hij of zij tegenaan loopt in de onderneming. Dit kunnen juridische problemen zijn, maar ook positieve zaken. Denk bijvoorbeeld aan het laten groeien van een onderneming en hoe de ondernemer dit het beste aan kan pakken.

Alles voor het belang van onze cliënten
Door ons brede netwerk kunnen we ondernemingen, accountants, fiscalisten en bedrijfsadviseurs aan elkaar voorstellen. Zo kunnen beide partijen hiervan profiteren. We doen dat graag in het belang van onze cliënten.

Zodra een cliënt bij ons binnenkomt, zorgen wij ervoor dat hij of zij zo snel mogelijk geholpen wordt. Het probleem van de cliënt wordt opgepakt door een professioneel team. Dat geeft rust en voelt als een opluchting, waardoor de cliënt minder zorgen heeft. Ik vind het belangrijk dat een cliënt ons kantoor met een gerust gevoel weer verlaat. Ondanks de situatie waarin de cliënt kan verkeren. Wij zetten ons maximaal in voor de cliënt en stellen een stappenplan op.

Enthousiast maar accuraat
Cliënten kunnen van mij verwachten dat ik enthousiast ben, accuraat en betrouwbaar. Daarnaast heb ik een tomeloze inzet en energie. Zodra ik voor een cliënt met een zaak bezig ben, ben ik erop gebrand de zaak tot een goed einde te brengen.

Ik vind dat cliënten mogen kiezen voor ons kantoor. Na het eerste gesprek hoop ik dat zij kiezen voor ons op basis van vertrouwen. Wij zetten ons 100% in voor de cliënt om het maximale resultaat, wat we van tevoren vaststellen, te bereiken.

Graag zie ik u binnenkort bij Van der Sluis, van der Zee & Kalmijn Advocaten in Leeuwarden. Wilt u contact opnemen met mij? Gebruik dan bovenstaande contactgegevens of maak een afspraak via ons secretariaat.