ERVAREN JURIDISCH SECRETARESSE GEZOCHT! M/V

Ter versterking van ons team in Leeuwarden zijn wij op zoek naar een ervaren juridisch secretaresse (m/v) voor 22,5 – 37,5 uur per week.

 

WAT WE ZOEKEN

Ben jij die gedreven, communicatief vaardige professional met een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal? Heb je een afgeronde opleiding als juridisch secretaresse, ben je punctueel en heb je ervaring met het uitwerken van ingesproken dictaat?  Ben je daarnaast: representatief, loyaal en stressbestendig? Lees dan snel verder, want wellicht zijn wij op zoek naar jou.

 

WAT JE DOET

Als juridisch secretaresse bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten speel je een cruciale rol in het ondersteunen van onze professionals. Je staat in direct contact met de cliënt, weet wat er gaande is en wat er nodig is. Je verzorgt administratieve taken, bereidt voor én draagt bij met als doel: een soepel verloop van dagelijkse zaken binnen ons kantoor in Leeuwarden.

 

WAT JE MEENEEMT

Om de functie van juridisch secretaresse uitstekend uit te kunnen voeren, beschik je over de volgende competenties.

 

  • Goede communicatieve vaardigheden. Je bent in staat helder te communiceren, zowel schriftelijk als mondeling en beschikt over een vlekkeloze beheersing van de Nederlandse taal;
  • Aantoonbaar ervaring met het nauwkeurig uitwerken van juridische documenten op basis van ingesproken dictaat.
  • Als trots visitekaartje van ons kantoor ben je representatief en waarderen we je loyaliteit aan onze waarden;
  • Niemand die jou nog iets kan leren als het gaat om Microsoft Office. Met name in Word en Outlook ben je een kei;
  • In het dynamische werkveld van juridische ondersteuning is het cruciaal dat je onder druk kunt presteren zonder concessies te doen aan kwaliteit. Stressbestendig zijn, behoort dan ook tot je kernkwaliteiten;
  • Tot slot beschik je over een aanpakkersmentaliteit. Je bent proactief, steekt de handen graag uit de mouwen en bent bereid taken zelfstandig op te pakken.

 

OVER ONS

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten vertegenwoordigt cliënten in de volle breedte. Onze rechtspraktijk – met vestigingen in Leeuwarden en Bolsward – kenmerkt zich door diversiteit en een gerichte focus op de juridische dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf. Bij ons vind je niet alleen een dynamische werkomgeving, maar ook een aangename werksfeer en een goed, competitief salaris.

 

WAT WE BIEDEN

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie binnen een gerenommeerd advocatenkantoor. Naast een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, kun je verder rekenen op een prettige werkomgeving waarin we graag faciliteren in persoonlijke ontwikkeling en groei.

 

GEINTERESSEERD?

Ben jij de gedreven juridisch secretaresse die ons team in Leeuwarden komt versterken? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae vóór 23 februari 2024 naar:

 

Van der Sluis Van der Zee & Kalmijn Advocaten
T.a.v. mw. C.L. Zijlstra, office manager
Postbus 2610
8901 AC   LEEUWARDEN

e-mail: christina@vandersluisvanderzeekalmijn.nl

 

Wij kijken uit naar je sollicitatie en heten je graag welkom in ons enthousiaste team van juridische professionals!