Contact opnemen Met Tanja Heslinga

Naam: T.E. Heslinga (Tanja)
Functie: Advocaat-medewerker
Opleiding: Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, specialisatie notarieel recht (met civiel effect)
Jaar van beëdiging: 2012
E-mailadres: heslinga@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
Nevenfuncties c.q. lidmaatschappen: – voorzitter Spulwike Littenseradiel (Littens)
– bestuurslid Noordelijke Opleidingscommissie Jonge Balie
Secretaresse: – Nynke Zijlstra-van Wieren
– Aly Kalter
E-mailadres: nynke@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
aly@vandersluisvanderzeekalmijn.nl

 

Mijn naam is Tanja Heslinga. Dit jaar (in 2017) ben ik vijf jaar advocaat, ik ben in oktober 2012 beëdigd. Ik heb gestudeerd aan de Rijksuniversiteit in Groningen, waar ik de studie notarieel recht met een uitbreiding civiel recht heb gestudeerd. Van nature ben ik erg nieuwsgierig en wil ik graag alles weten en uitzoeken, waardoor ik altijd op zoek ga naar de beste oplossing voor het probleem van de cliënt. Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten heeft een heldere aanpak, is eerlijk en recht door zee. Ik ben er trots op om onderdeel te zijn van dit advocatenkantoor.

Persoonlijk en zakelijk recht
De perfecte combinatie is voor mij de afwisseling van het emotionele van de familiepraktijk en de zakelijke houding van aannemers. Daarom houd ik mij vooral bezig met personen- en familierecht en de bouwpraktijk. Ik sta graag aannemers bij zodra er problemen ontstaan in het werk. Ik bied een luisterend oor en geef advies waar nodig. Daarnaast zorg ik ervoor dat het niet tot een escalatie of procedure komt, maar als het niet anders kan pak ik door. Het leukste aspect vind ik om juridisch ingewikkelde vraagstukken uit te zoeken en voor cliënten bied ik graag een stukje rust in vaak roerige tijden.

Inzetten met vastberadenheid
Een geslaagde dag voor mij is als een cliënt tevreden is, of als er een goede juridische uitspraak van een rechtbank of het gerechtshof komt. Mijn doel is om de beste te zijn in mijn vak, waarbij de cliënt van mij kan verwachten dat ik mij inzet met vastberadenheid, empathie bied maar ook eerlijkheid. Waar iets niet kan, zal ik dit altijd zeggen. Ook al is dit lastig en vervelend.

De beste hulp voor cliënten
Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten is een mooie praktijk voor het midden- en kleinbedrijf, wat mij erg aanspreekt. De omvang van het team is niet al te groot, maar toch bieden wij hulp in alle rechtsgebieden. Wij werken allemaal doordeweeks, maar bij problemen in het weekend staan wij cliënten ook snel en vastberaden bij. Elke dag, elke zaak en elke cliënt is weer anders, ik leer iedere dag bij. Hierdoor bied ik mijn cliënten de beste hulp, ik ben voorbereid op allerlei situaties.

Ik verwelkom u graag bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten.

Secretaresses

Nynke Zijlstra-van Wieren

Aly Kalter