Naam: G.J. Westerdijk (Johanna)
Functie: Advocaat
Opleiding: Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, specialisatie privaatrecht
Jaar van beëdiging 2019
E-mailadres: westerdijk@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
Nevenfuncties c.q. lidmaatschappen:

– secretaris Oranjevereniging Earnewâld

– secretaris Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Earnewâld

– co-auteur LSA-jurisprudentielijsten (letselschade)

Secretaresse:
E-mailadres: info@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
Telefoonnummer: 058-212 14 64

 

Mijn naam is Johanna Westerdijk. In oktober 2018 ben ik afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in civiel recht. Direct na mijn afstuderen ben ik bij Van der Sluis, van der Zee & Kalmijn Advocaten gaan werken als juridisch medewerker en inmiddels ben ik beëdigd tot advocaat. Op dit kantoor kan ik mijn interesse in aansprakelijkheidsrecht toepassen in de praktijk. Ook verdiep ik mij hier verder in andere rechtsgebieden die ik interessant vind, zoals huurrecht, erfrecht en faillissementsrecht.

 

Alle advocaten hebben veel onderling contact

Dat is het voordeel van dit kantoor: er zijn specialisten werkzaam op diverse gebieden. Veel problemen passen niet in een juridisch hokje. Rechtsgebieden overlappen elkaar. Doordat alle advocaten veel contact hebben kan informatie snel worden gedeeld. Zo kan elke cliënt goed worden geholpen.

 

Missie geslaagd

Een snelle maar zorgvuldige afhandeling van een zaak vind ik belangrijk. Ik ontlast de cliënt als ik een zaak op mij neem. Vervolgens analyseer ik alle feiten en omstandigheden, zodat ik de cliënt op een overzichtelijke manier kan laten weten wat de juridische mogelijkheden zijn. Daarna help ik de cliënt met het bereiken van de beste oplossing. Mijn missie is geslaagd als ik een blijvende oplossing voor het probleem van mijn cliënt heb gevonden.

 

Toegewijde advocaten

Bij Van der Sluis, van der Zee & Kalmijn Advocaten zijn de advocaten enorm toegewijd. Hoe klein of groot je zaak ook is, voor iedere zaak is de inzet even hoog. Bij dit kantoor ben je ervan verzekerd dat je zaak de behandeling krijgt die hij verdient. U bent van harte welkom op ons kantoor in Leeuwarden om dit zelf te ervaren.