Aangenaam!

Mijn naam is Femke Gietema-van der Heide.

Wat kan ik voor u betekenen op het gebied van:

Contact opnemen Met Femke Gietema-van der Heide

Naam: F. Gietema–van der Heide (Femke)
Functie: Advocaat-medewerker
Opleiding: – bachelors Nederlands recht en recht & ICT aan de Rijksuniversiteit Groningen
– masters staats- & bestuursrecht en informaticarecht.
Jaar van beëdiging: 2010
E-mailadres: gietema@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
Nevenfuncties c.q. lidmaatschappen: – lid Vereniging voor Agrarisch Recht
– lid Vereniging van agrarisch recht-advocaten
– columnist landbouwvakblad Veldpost
Secretaresse: – Nynke Zijlstra-van Wieren
– Aly Kalter
E-mailadres: nynke@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
aly@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
Telefoonnummer: 058-212 14 64

 

Mijn naam is Femke Gietema-van der Heide en ik ben beëdigd als advocaat in augustus 2010. Ik heb rechten gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Momenteel ben ik gespecialiseerd in bestuursrecht, huurrecht en agrarisch recht. Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten is een actief advocatenkantoor met alle specialisaties in huis en wij vinden het belangrijk dat er een open en goede communicatie is naar elkaar en naar de cliënten.

Duidelijk en eerlijk
Ik ben gespecialiseerd in bestuursrecht, huurrecht en agrarisch recht, simpelweg omdat hier mijn interesse ligt. Dat is ook de kracht van Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten, iedere advocaat houdt zich bezig met het specialisme waar zijn of haar interesse ligt. Ik ben duidelijk, open en eerlijk als advocaat zijnde naar cliënten toe. Ik ga vol voor de belangen van de cliënt en probeer altijd het beste eruit te halen.

Goed overleg met de cliënt
Mijn aanpak bij het helpen van cliënten is kort maar krachtig, zodat een cliënt niet langer dan noodzakelijk in spanning blijft zitten. Daarnaast zorg ik er graag voor dat de cliënt een duidelijk beeld heeft van wat wel en niet kan. Soms moet ik cliënten uitleggen dat ze wel recht hebben, maar dit helaas niet kunnen bereiken. Dit kan komen door het financiële aspect of omdat een zaak lang kan duren. Ik overleg dit uiteraard altijd met mijn cliënt.

Resultaten boeken
Over het algemeen houd ik mij dagelijks bezig met besprekingen, processtukken schrijven, procederen ter zitting en minnelijke oplossingen bewerkstelligen. Daarnaast houd ik altijd contact met mijn cliënten. Een geslaagde dag is voor mij wanneer ik veel goed juridisch inhoudelijk werk kan leveren. Natuurlijk is de kers op de taart wanneer ik goede resultaten boek en dit aan de cliënt mag mededelen.

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten is een goed bereikbaar advocatenkantoor waar duidelijke communicatie een belangrijke rol speelt. Daarnaast hebben we alle specialisaties in huis zodat cliënten zo snel mogelijk goed geholpen worden. We hebben een team van jonge, dynamische advocaten waarin we veel samenwerken en een goede sfeer voelbaar is.

Ik help u graag bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten.

Secretaresses

Nynke Zijlstra-van Wieren

Aly Kalter