Aangenaam!

Mijn naam is Cees van der Zee.

Wat kan ik voor u betekenen op het gebied van:

Contact opnemen Met Cees van der Zee

Naam: C.W. van der Zee (Cees)
Functie: Partner / Advocaat
Opleiding: Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen
Jaar van beëdiging: 1988
E-mailadres: vanderzee@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
Nevenfuncties c.q. lidmaatschappen: – voorzitter Kunstuitleen
Secretaresse: Christina Zijlstra
E-mailadres: christina@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
Telefoonnummer: 058-212 14 64

 

Mijn naam is Cees van der Zee en ik ben in 1988 beëdigd als advocaat. Ik beoefen de advocatuur met veel plezier. De omgang met mensen en de laagdrempelige manier van werken zijn factoren die ik erg belangrijk vind binnen ons kantoor. Ik ben samen met Pier van der Sluis dit kantoor begonnen. Wij zijn beiden erg trots op het kantoor, de advocaten en onze andere medewerkers. Ik vind het belangrijk om op te komen voor de zogenaamde ‘zwakkeren’, waardoor ik het van belang vind dat ons kantoor deze mogelijkheid biedt. Iedereen is welkom bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten.

Opkomen voor mensen en kleine bedrijven
Ik heb ervoor gekozen om advocaat te worden, omdat ik graag mensen help die wat minder sterk staan. Grote bedrijven of bijvoorbeeld de overheid, hebben veel mensen in dienst die weten wat ze doen. De meeste mensen of kleinere bedrijven met juridische problemen hebben geen idee wat hen overkomt, wat hun rechten zijn en wat ze kunnen doen. Het mooiste aan dit beroep vind ik dat ik hen mag helpen, waardoor de cliënt met een gerust hart ons kantoor verlaat.

Mijn aanpak is laagdrempelig en persoonlijk
Ik ben gespecialiseerd in vastgoedrecht, huurrecht, bouwrecht en overnames. Dit omdat deze rechtsgebieden mij simpelweg het beste liggen. Mijn aanpak is zeer laagdrempelig. Ik vind het belangrijk dat mensen snappen wat de mogelijkheden zijn en welke aanpak het beste is. Daarnaast is het van belang dat de cliënt vertrouwen heeft in mij. Volgens mij bereik je dit het beste door openheid van zaken en uitleg te geven over de situatie en mogelijkheden.

Creatieve advocaat
Ik wil voor mijn cliënten het maximale eruit halen. Daarom omschrijf ik mijzelf ook als laagdrempelig en creatief. Ik leg de cliënt uit wat de mogelijkheden zijn en ga op zoek naar oplossingen wanneer deze er in eerste instantie niet lijken te zijn. Ik vind onzinnige regelgeving minder leuk aan de advocatuur. Daarom ga ik ook juist op zoek naar creatieve oplossingen. Het mooiste aan mijn werk vind ik de omgang met mensen en het helpen met problemen die zij zelf niet op kunnen lossen.

Graag tot snel bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten.

Secretaresse

Christina Zijlstra