Blog Archives

Blog Sub Title

Schoon & Zn

“De geleverde diensten van Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten vinden wij uitstekend. De prettige manier van overleg en de adequate informatie die wij hebben ontvangen waarderen wij zeer. Het is een goed advocatenkantoor met een informele manier van overleg. Een prima kantoor, wat ons betreft een dikke 8.”

Schoon & Zn

Reisburo Franeker

“Wij zijn goed geholpen door Jelmer de Vries. Helder en goed advies, duidelijke communicatie en korte lijnen. Er werd goed geluisterd, wat op de juiste manier is vertaald naar een gedegen advies. Je kunt door de vele verschillende advocaten voor ieder juridisch vraagstuk terecht bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten. Doe maar normaal is de insteek van dit kantoor, een no-nonsense mentaliteit, wat door ons zeer gewaardeerd wordt. Wij geven zowel Jelmer de Vries als het gehele kantoor een 9.”

Reisburo Franeker

Friendship Offshore BV

“Wij raden Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten zeker aan. Men gaat meteen adequaat en voortvarend aan de slag en ze boeken resultaat. We vinden de geleverde diensten goed en zijn bij meerdere dossiers prima geholpen. Een 8 voor het gehele advocatenkantoor.”

Friendship Offshore BV

Eresdé

“Bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten geven wij met een gerust hart onze zaken uit handen. Door de langdurige samenwerking kennen ze ons bedrijf en de bedrijfstak goed, wat het schakelen makkelijker maakt. We worden altijd adequaat geholpen door Ide Jan Woltman. Hij schat goed in welke druk er achter een kwestie zit en is waar nodig zelfs bereid om buiten kantoortijden tot actie over te gaan. Ik geef een 8,5 aan Ide Jan Woltman.”

Eresdé

BV Sport

“Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten helpt op een ondernemende manier met een realistische koers en doel. Ze leveren prima en heldere diensten en zijn echte aanpakkers. Daarnaast ben ik erg te spreken over de informele sfeer. Ik geef zowel de advocaat die mij heeft geholpen als het gehele kantoor een 10.”

BV Sport

Bert Jakobs, directeur Vervoersmanagement Noord-Nederland BV

“Zeer deskundige adviezen in duidelijke taal, dat is wat men krijgt bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten. De afwerking toont een hoge graad van professionaliteit en ervaring. Er is geen twijfel over mogelijk dat zij weten wat ze doen. Deskundig, integer en betrokken, zo zou ik Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten omschrijven. Marco Kalmijn krijgt van mij een 10.”

Bert Jakobs, directeur, Vervoersmanagement Noord-Nederland BV

Freerk Lautenbag, commercieel/innovatie directeur, Combex Bouwlogistiek

“Bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten wordt er met volle aandacht geluisterd naar de problematiek. Men zorgt voor een discrete afhandeling en een goede terugkoppeling over de status van de problemen. Daarnaast denkt men goed mee en geeft men deskundige hulp maar in gewone taal. Ze staan dicht bij de klant, dus dicht bij het probleem. Ik geef een 8 aan Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten.”

Freerk Lautenbag, commercieel/innovatie directeur, Combex Bouwlogistiek

Peter Meijlis, algemeen directeur, Combex Bouwlogistiek

“Technisch inhoudelijk advies verwacht ik, maar de vaardigheid om begrijpelijk uit te kunnen leggen wat de betekenis van juridisch jargon inhoudt, is een verademing. De snelheid en het meedenken zijn belangrijke selling points voor Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten. Ik geef een 8 voor zowel Ide Jan Woltman en Marco Kalmijn als het gehele advocatenkantoor. Het apparaat achter deze mannen is snel, accuraat en persoonlijk.”

Peter Meijlis, algemeen directeur, Combex Bouwlogistiek