Aly Kalter

Naam: A. Kalter (Aly)
Functie: – secretaresse van dhr. mr. J.C. Croes
– secretaresse van mw. mr. T.E. Heslinga
– secretaresse van mw. mr. F. Gietema-van der Heide
E-mailadres: aly@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
Telefoonnummer: 058-212 14 64

 

Pier van der Sluis

Naam: P. van der Sluis (Pier)
Functie: Adviseur
Opleiding: Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen
Jaar van beëdiging: 1984
E-mailadres: christina@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
Nevenfuncties c.q. lidmaatschappen:  Diverse bestuursfuncties
Secretaresse: Christina Zijlstra
E-mailadres: christina@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
Telefoonnummer: 058-212 14 64

 

Pier is per 1 januari 2019 gestopt als advocaat en curator. Hij is een van de grondleggers van ons kantoor. In 1991 is hij samen met Cees van der Zee begonnen met Van der Sluis & Van der Zee Advocaten. Pier blijft als adviseur aan ons kantoor verbonden.

 

 

 

Matthijs Velkers

Naam: Matthijs Velkers
Functie: Jurist
E-mailadres: Velkers@szk.nl
Telefoonnummer: 058-2121464

 

Anouar Ibn el Kadi

Naam: A. Ibn el Kadi (Anouar)
Functie: Advocaat
Opleiding: Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, specialisatie privaatrecht
Jaar van beëdiging 2021
E-mailadres: kadi@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
Nevenfuncties c.q. lidmaatschappen:
Secretaresse:
E-mailadres: info@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
Telefoonnummer: 058-212 14 64

 

Mijn naam is Anouar Ibn el Kadi. In 2020 ben ik afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen in Nederlands recht (specialisatie privaatrecht) en notarieel recht. Sinds februari 2021 werk ik bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten. Eerst als juridisch medewerker en in juni 2021 ben ik beëdigd als advocaat. Bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten ben ik op mijn plek omdat de menselijke maat bij dit kantoor hoog in het vaandel staat. Dat past bij mij. Ik houd mij het liefst bezig met rechtsgebieden die heel dicht bij de mens liggen.

Duidelijke en heldere communicatie zijn belangrijk

Daarom ben ik gespecialiseerd in burenrecht, huurrecht en arbeidsrecht. Maar ook personen- en familierecht hebben mijn interesse, net zoals strafrecht. Dit zijn onderwerpen die u direct raken. Het kan gaan om problemen met een werkgever, verlies van woonruimte of overlast van buren. Ik ben doortastend en altijd op zoek naar de beste, meest menselijke en praktische oplossing. Daarbij probeer ik ook te kijken naar welke andere mogelijkheden er zijn naast de juridische. Omdat ik het belangrijk vind dat u begrijpt waar het over gaat communiceer ik altijd helder en duidelijk. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

U ontzorgen wat uw juridische probleem of vragen betreft

Het leukste aan het zijn van advocaat is dat ik voor u het verschil kan maken. Ik wil u zoveel mogelijk ontzorgen wat uw juridische probleem of vragen betreft. Elke dag is anders, zo hoef ik mij nooit te vervelen. Daarnaast help ik ook graag mensen en bedrijven. Het klinkt misschien wat cliché, maar daar word ik echt blij van. U kunt van mij een luisterend oor, gedegen juridische kennis en een menselijke oplossing in begrijpelijke taal verwachten.

Eerlijk, betrokken en menselijk

Ik kom uit een familie met veel juristen. Daardoor heb ik al vroeg kennisgemaakt met het recht. Ook heb ik gezien hoe mensen worden ‘opgeslokt’ door het rechtssysteem. Ze kunnen gewoon niet hun weg vinden in het woud van regeltjes en wetten. Mijn doel als advocaat is u hierbij te helpen. Ik doe dit op een eerlijke, betrokken en menselijke manier. Een dag is voor mij geslaagd als ik voor u een goede oplossing bereik en u tevreden bent met die oplossing. Daar doe ik mijn uiterste best voor.

Tot ziens bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten.

 

Koos Croes

Naam: J.C. Croes (Koos)
Functie: Advocaat
Opleiding: Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, specialisatie privaatrecht
Jaar van beëdiging 2018
E-mailadres: croes@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
Nevenfuncties c.q. lidmaatschappen: – lid Lionsclub
– voorzitter Jonge Balie Friesland
– penningmeester Stichting Opleiding der Vier Voormalige Noordelijke Balies (STOP)
– lid Commerciële Club Leeuwarden
– lid Business Breakfast Club
Secretaresse: Aly Kalter
E-mailadres: aly@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
Telefoonnummer: 058-212 14 64

 

Mijn naam is Koos Croes. In augustus 2017 ben ik ben afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en heb daarmee mijn master privaatrecht behaald. Op 1 november 2017 ben ik begonnen bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten als juridisch medewerker. Op 16 februari 2018 ben ik beëdigd als advocaat.

Vertrouwde partijdige adviseur

Voor mij als advocaat is de vertrouwelijke relatie met u als cliënt van groot belang. Ik zie het als het fundament om het probleem waar u mee zit tot een goed resultaat te brengen. Deze relatie is voor u met ons kantoor en met onze advocaten gewaarborgd. Wij staan voor uw zaak en voor niets anders. Als advocaten zijn wij partijdig en bijten wij ons vast in uw zaak om deze met de nodige inspanning tot een zo goed mogelijk resultaat te brengen.

Inzet 100 %, betrokken en eerlijk

U kunt uw zaak met een gerust hart bij mij neerleggen, in de wetenschap dat ik mijzelf in korte tijd verdiep in uw zaak om me vervolgens met 100 % voor u in te zetten. Met betrokkenheid en empathisch vermogen behartig ik uw belangen. Eerlijkheid hierin duurt naar mijn mening het langst.

Specialistische advocaten

Ons kantoor staat zowel particulieren als ondernemers bij. De specialisten binnen ons kantoor kunnen u onder meer bijstaan op het gebied van huurrecht, arbeidsrecht, faillissementsrecht, overeenkomstenrecht, erfrecht, familierecht, strafrecht, bestuursrecht, incasso’s en zelfs op het gebied van aardbevingsschade en schade door bodembeweging. Iedere advocaat binnen ons kantoor heeft zo zijn of haar eigen specialisme.

Mijn voorkeur gaat uit naar het faillissementsrecht en het overeenkomstenrecht. Ook behandel ik met regelmaat incasso’s van betwiste en onbetwiste vorderingen.

Bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten is geen dag hetzelfde. De cliënt staat bij dit kantoor centraal en dat spreekt mij aan. Want dat is tenslotte waar het om draait in de advocatuur: uitstekende juridische dienstverlening met aandacht en zorg voor de cliënt. U bent van harte welkom op ons kantoor in Leeuwarden.