Femke Schut

Naam: Femke Schut
Functie: Secretaresse
E-mailadres: bolsward@szk.nl
Telefoonnummer: 0515-572083

 

Daniela Leutenegger

Naam: D.M. Leutenegger (Daniela)
Functie: Advocaat
Opleiding: Rijksuniversiteit Groningen
Jaar van beëdiging: 2003
E-mailadres: leutenegger@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
Secretaresse: Joyce van Merode-Pleijsier en Femke Schut
E-mailadres: bolsward@szk.nl
Telefoonnummer: 0515-572083

 

Fer Grijmans

Naam: G.J.P.M. Grijmans (Fer)
Functie: Advocaat
Opleiding: Nederlands recht aan de Radboud Universiteit
Jaar van beëdiging: 1991
E-mailadres: bolsward@szk.nl
Secretaresses: Joyce van Merode-Pleijsier  en Femke Schut
E-mailadres: bolsward@szk.nl
Telefoonnummer: 0515 572 083

 

Jelmer de Vries

Naam: J.W. de Vries (Jelmer)
Functie: Advocaat-medewerker
Opleiding: Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen met specialisaties privaatrecht & intellectueel eigendomsrecht
Jaar van beëdiging: 2013
E-mailadres: jdevries@vandersluisvanderzeekalmijn.nl
Nevenfuncties c.q. lidmaatschappen: – voorzitter Jonge Balie Friesland
– algemeen bestuurslid Stichting Friese Ballonfeesten
– lid WTC Business Club Leeuwarden
Secretaresse: Sabrina Vermeulen
E-mailadres:
Telefoonnummer: 058-212 14 64

 

Mijn naam is Jelmer de Vries. Een ambitieus persoon met doorzettingsvermogen en de wil om te blijven leren, dat ben ik. Ik heb de opleiding management, economie en recht gevolgd aan de Noordelijke Hogeschool in Leeuwarden. In het derde jaar van deze studie ben ik begonnen aan de opleiding Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Beide studies heb ik vrijwel gelijktijdig afgerond, waarna ik de master Nederlands recht met civiel effect heb gekozen. In februari 2013 ben ik beëdigd als advocaat. Het werk als advocaat is veelzijdig en daarom nooit saai. De cultuur bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten sluit volledig aan bij mij als persoon. Iedereen is even belangrijk en samen moeten we het doen. Wij gaan voor de cliënt altijd voor het beste resultaat.

Creatief problemen oplossen
Ik houd mij vooral bezig met intellectueel eigendom, ondernemingsrecht, overeenkomstenrecht, algemene voorwaarden, aansprakelijkheidsrecht en algemeen civiel. Hier ligt mijn interesse ook. De link met het bedrijfsleven en de juridische vraagstukken, die vooral commerciële belangen raken, spreken mij aan. Ik zet mij altijd actief in om concrete doelstellingen te halen. Als advocaat ben ik partijdig en dien ik de feiten zodanig te presenteren dat het beste resultaat voor de cliënt wordt behaald. Dit vergt de nodige creativiteit en het vermogen om problemen op te lossen. Het geeft mij iedere keer weer een kick als dat lukt.

Resultaten boeken
Ik leer graag cliënten kennen. Een goede band opbouwen en vertrouwen kweken. Bij een bespreking van een probleem kijk ik welk resultaat de cliënt voor ogen heeft. Vervolgens probeer ik de juridische mogelijkheden daarbij te vinden, zodat het resultaat wordt bereikt. In mijn gesprekken probeer ik ingewikkelde juridische termen zoveel mogelijk te vermijden, om het voor de cliënt begrijpelijk te houden. De cliënt mag van mij deskundigheid, bereikbaarheid, betrokkenheid en inzet verwachten. Ik neem niet alles voor waar aan, leg verbanden, achterhaal oorzaken en blijf mijzelf de vraag stellen waarom iets zo is om tot het beste resultaat voor de cliënt te komen.

Specialistische kennis met informele sfeer
Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten is een advocatenkantoor waar ze weten dat het belangrijk is om hard te werken. Daarnaast is er een instelling van ‘doe maar normaal’, er is een informele sfeer. Ons kantoor beschikt over een team advocaten met specialistische kennis en ruime ervaring. Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten staat bekend als slagvaardig en om onze no-nonsense mentaliteit. Wij gaan altijd voor het beste resultaat en stellen de belangen van cliënten voorop.

Ik help u met alle plezier bij Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten.