Eurojuris

logo_EurojurisInt

 

U bent ondernemer en uw ondernemerschap kent geen grenzen; ook geen landsgrenzen. Wij begrijpen dat en denken met u mee. Ook met uw juridische kwesties die de landsgrenzen overschrijden kunt u bij ons terecht. Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten is namelijk lid van Eurojuris, een netwerk van advocatenkantoren dat actief is in 40 Europese landen en meer dan 650 Europese steden. Dankzij dit netwerk kunnen wij u in heel Europa adviseren en vertegenwoordigen.

Alle Eurojuris-kantoren voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitseisen. De kwaliteit die u van ons gewend bent. Eurojuris verzorgt trainingen en seminars voor de advocaten van de aangesloten kantoren. Hierdoor blijven onze advocaten op de hoogte van de laatste maatschappelijke en juridische ontwikkelingen. In Europa, maar ook daarbuiten.

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten maakt graag gebruik van de kennis en expertise van andere Eurojuris-kantoren. Zij kennen de plaatselijke autoriteiten en procedures. Zij spreken de taal en zijn in staat effectief en direct op te treden. Dat werkt efficiënt en bespaart kosten. Voor u als cliënt is het prettig dat u gegarandeerd bent van de meest actuele internationale juridische kennis, terwijl het contact via uw vertrouwde advocaat in Leeuwarden loopt.