Bereikbaarheid Van der Sluis, van der Zee & Kalmijn Advocaten bij coronavirus

Wij geven om de gezondheid van onze klanten en ons personeel. Daarom passen we onze werkwijze aan en houden we ons aan de maatregelen van het RIVM. Maar natuurlijk blijven wij u helpen zoals u dat van ons gewend bent.

Kantoor blijft geopend

Ons kantoor blijft geopend en onze advocaten zijn bereikbaar voor uw vragen of opmerkingen. Wel werken sommige medewerkers vanuit huis, zodat de bezetting mogelijk iets lager is dan u van ons gewend bent. 

Het coronavirus kan leiden tot juridische problemen op allerlei gebieden. Daarom staat er een team van gespecialiseerde advocaten klaar om antwoord te geven op al uw corona-vragen. 

Arbeidsrecht

Voor vragen over arbeidsrecht kunt u contact opnemen met IdeJan Woltman (058-3031 500 / woltman@vandersluisvanderzeekalmijn.nl) en Herman Postma (058-3031 599 / postma@vandersluisvanderzeekalmijn.nl). Denk hierbij bijvoorbeeld aan werktijdverkorting, vragen over thuiswerken etc.

Insolventierecht

Inmiddels is wel duidelijk dat het coronavirus kan leiden tot grote financiële problemen binnen uw bedrijf. Voor vragen op dit gebied zijn bereikbaar Marco Kalmijn (058-3031 555 / kalmijn@vandersluisvanderzeekalmijn.nl) en IdeJan Woltman (058-3031 500 / woltman@vandersluisvanderzeekalmijn.nl) . 

Bestuursrecht

Vragen op bestuursrechtelijk gebied kunt u stellen aan Femke Gietema-van der Heide (058-3031 533 / gietema@vandersluisvanderzeekalmijn.nl). 

Contracten en aansprakelijkheid

Ook op het gebied van contracten en aansprakelijkheid kan het coronavirus veel vragen geven. Hoe gaat u bijvoorbeeld om met orders of opdrachten die worden geannuleerd? Jelmer de Vries is bereikbaar voor dit soort vragen (058-3031 544 / jdevries@vandersluisvanderzeekalmijn.nl). 

Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met uw vaste advocaat. 

Besprekingen

Besprekingen die op ons kantoor gepland staan worden zoveel mogelijk verplaatst of vinden op een andere manier plaats (bijvoorbeeld telefonisch of via Skype). Uw advocaat neemt hierover contact met u op.

Als een bespreking in persoon echt noodzakelijk is, dan is dit natuurlijk mogelijk. Wel vragen wij u dan rekening te houden met de algemene hygiënemaatregelen van het RIVM. Ook geven onze advocaten en medewerkers u geen hand.

Veel zittingen gaan niet door

Vanaf dinsdag 17 maart 2020 tot maandag 6 april 2020 zijn er alleen nog zittingen in spoedzaken. Hebt u binnenkort een zitting, dan neemt uw advocaat contact met u op om dit te bespreken. 

In het kort

  • wij zijn bereikbaar en ons kantoor is geopend
  • besprekingen zoveel mogelijk telefonisch of via Skype
  • binnen ons kantoor is extra oog voor hygiënemaatregelen
  • onze dienstverlening blijft zoals u die van ons gewend bent